Zwembaden

In de buurt van de vakantiewoning zijn er genoeg zwembaden te vinden voor een verfrissende duik. Van verwarmde binnenzwembaden, bij koud weer, tot buitenzwembaden met ligweide, in de zomer, of zelfs een subtropisch zwemparadijs met glijbanen, speelbad en verwarmd buitenbad.

Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de leukste zwembaden:

Subtropisch zwembad

In Givet (Fr.), op een halfuurtje rijden van de vakantiewoning, kunnen waterratten zich uitleven in het Centre Aqualudique Rivéa”. Een subtropisch zwemparadijs met glijbanen, kinderbad, peuterbad en buitenbad.  Je inkomticket voor het zwembad geeft je ook toegang tot de sauna en hammam van het zwembad.

Openluchtzwembad

In de zomermaanden juli en augustus is het mooie openluchtzwembad van het Domein de Chevetogne geopend voor alle bezoekers. Je toegangsticket tot het domein geeft toegang tot het zwembad. Rondom zijn grote grasvelden aangelegd waar u lekker kunt opdrogen in de zon. Er is ook een klein badje waar de kleinsten zich op hun gemak kunnen amuseren. Er zijn kleedhokjes en kastjes om je persoonlijke spullen in te bergen. En als je je zwemspullen bent vergeten, dan kan je deze ter plaatse kopen.

Binnenzwembaden

In de buurt van de vakantiewoning vind je op 20 min. rijden 3 binnenzwembaden:

– het gemeentelijk zwembad in Beauraing, Rue de la Couture 46, 5570 Beauraing.

– het gemeentelijk zwembad in Paliseul, Rue de Bièvre 2C, 6850 Paliseul.

– het zwembad van Fumay (Fr.), Rue Albert Thomas 1, 08170  Fumay: hier vind je een overdekt wedstrijdbad van 20m x 8m en een recreatiebad met whirlpool, massagestralen, waterkanon, zwemmen tegen de stroom in en een 30m lange waterglijbaan.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.