Panache Bike & Sleep – La Roche-en-Ardenne

Panache is een volledig vernieuwd hotel in het centrum van La Roche-en-Ardenne.  Het is vooral gericht op de sportieve buitenmens, maar iedereen is uiteraard welkom.

Het hotel heeft 6 kamers met elk een eigen badkamer. De benedenverdieping bestaat uit een gezellige ontbijtruimte en een afgesloten (fiets) bergplaats met alle voorzieningen.

Je kan dus je eigen fiets meenemen, maar je kan ook een elektrische fiets (road en off-road) huren met gps en uitgestippelde routes, of zelfs met een gids  (“www.sowatt.bike”).

Wij logeerden in de Dan Jansen kamer.  De kamer was kraaknet, de bedden heerlijk en al het nodige was aanwezig.  De badproducten waren van Marcel’s green soap, heerlijk geurend en eco-vriendelijk! De ontvangst en het uitchecken verliep zeer hartelijk.  Omdat tijdens ons verblijf alle horeca gesloten was door de corona-maatregelen, kregen we borden en bestek mee naar de kamer samen met een lijst van alle restaurants in de buurt waar eten kon afgehaald worden. ’s Morgens werd er een uitgebreid ontbijt geserveerd op de kamer.  

Het hotel is een leuk concept en een ideale uitvalbasis voor fiets- en wandeltochten.

Wandelingen vanuit La Roche:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.