Take a hike

Hoogtevlaktes en panorama’s, diepe valleien waar rivieren zich een weg door banen, uitgestrekte, wildrijke bossen, duizenden kilometers paden en weggetjes,… de Ardennen hebben alles om wandelaars te bekoren.

Er zijn wandelingen voor ieders smaak en niveau, van gezinswandelingen tot sportieve trektochten. Ontdek hieronder een aantal van onze mooiste wandelingen.

Opgelet!

Ook tijdens het jachtseizoen – van begin oktober tot eind december – kan je heerlijk gaan wandelen in het bos, maar respecteer dan de verbodstekens, vermijd de jachtgebieden en blijf op de wandelpaden.

Het merendeel van de jachten wordt op voorhand aangekondigd, maar dat is niet steeds het geval. Zo is het voor jachten op privéterreinen, dus ook waar GR-paden door lopen, niet verplicht om de data op voorhand bekend te maken. Wel moeten alle jachtgebieden aangeduid worden met de nodige affiches. De gele affiches dienen om een jacht aan te kondigen met datum en uur. Je mag echter nog steeds door zolang je de rode affiche niet tegenkomt. De rode affiches tonen het toegangsverbod aan en moeten uiterlijk 48 uren op voorhand opgehangen worden en ook binnen 24 uren na het einde van de jacht weer weggehaald worden  Respecteer steeds de tijdstippen die op de affiches staan, om ongelukken te vermijden.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.